31/10

Sitter just nu på förfest hos Amanda och har riktigt trevligt. Vi var tidigare ikväll ute och åt på Starz för att fira Josefina som fyller 19 år nu på måndag. Annars har jag varit på stan idag och köpt lite kläder osv tillsammans med Jennie. Sedan mötte vi upp Cissi och co. De var på besök i Umeå för att kolla lite lägenheter osv.

Men nu gormar folket om att jag ska komma så jag hoppas ni får en riktigt  bra kväll. Själv kommer jag att ha riktigt trevligt med folket. Synd bara att det är "söndag" så det måste bli taxi både fram och tillbaka från krogen vilket innebär ca 500:-. Kanske man ska försöka få Lisen att charma killen så vi får det billigare.

Puss

29/10

Det är ett mirakel att denna dator fortfarande fungerar! Har tidigare ikväll suttit med papper från jobbet som sedan skulle överföras i ett dokument för att det ska kunna gå att skicka via mail. Så jag öppnade mallen i office och hinner nästan bli helt klar med allt som datorn just då får problem som orsakar att mitt internet slår av och självklart så gör office precis samma sak! Så då sitter man som ett fån och stirrar på datorn och väntar på att allt ska komma upp igen fast men egentligen är helt säker på att det inte finns en enda chans att det gör det! Får panik och springer med datorn till pappa som inte heller får det att fungera så då ringer jag istället Roger som i sin tur försöker men tror ni att det fungerar? Ne, precis! Papperna ska in imorn innan jag börjar jobba men nu orkar jag inte starta om så det blir duschen, b.b.t och sedan sängen.

Usch!

Godnatt & Sov så gott


29/10

Var ute och gick med B för någon timme sen och insåg att musiken på min mobil är riktigt patetiskt dålig. Därför sitter jag just nu och kollar runt efter lite nyare, bättre musik. Jag som alltid annars använder spotify har inte laddat hem på flera månader så nu försöker man desperat hitta Muse nya album. Lyssnar egentligen oftast på äldre musik som The Doors, The Eagles och Queen och brukar inte fastna för nya låtar men nu på slutet har jag faktiskt börja ändra mig och har börjat lyssna på låtar som t.ex. David Guetta Feat. Akon med Sexy Bitch. Den är egentligen kass men går ändå på repeat. Samma sak gäller det för I came 2 party med Cinema Bizarre Feat. Space Cowboy, Paradiso Girls osv . Eftersom jag dansat street i många år så har den musiken alltid varit helt okej, samma sak är det när man är ute. Då brukar man springa runt som en idiot och dansa/sjunga till varenda låt som spelas men det har aldrig varit den musik som varit bäst. Så vad är det händer?





28/10

Blogg.se fungerade inte riktigt igår när jag skulle publicera mitt inlägg så det kommer nu istället!

Har nyss kommit hem efter några timmars bil och buss-åkning. Är så grymt trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst men ska strax gå på promenad med B och Jennie så jag får hålla ut några timmar till. 

Hann iallafall inte uppdatera igår eftersom jag försov mig någon timme på morgonen och blev tvungen att snabbt packa väskan och ta mig in till stan där jag skulle ta bussen till Bjurholm för att möta upp Josse och co. Jennie som ändå skulle möta Jessica i stan var snäll och skjutsade mig men först for vi förbi Peter en snabbis. Det var trevligt, man har som inte sett honom på ett bra tag. Men kvällen blev iallafall riktigt lyckad så jag är glad att man for.

Men nu verkar det bli ändrade planer eftersom folket försöker få mig att komma till Nicke istället. Låter roligare än att gå så nu blir det att umgås med Anneli, Jennie, Tove, Johan, Nicke, Micke och Gustav ikväll. Blir säkert riktigt trevligt. Men Jennie är här på ca. 30 min så jag måste skynda mig in i duschen och göra mig klar. 

Hoppas ni får en trevlig kväll.

26/10

Var ett tag sen jag uppdaterade sist, började nästan kännas som man skulle dumpa bloggen redan nu men ett försök till är det nog värt när jag ändå har så pass många läsare. Min helg har iallafall inte varit den roligaste, jobbat ca. 40 timmar. Nätter är värst eftersom jag är kass på hålla mig vaken men det brukar gått bra men nu i helgen när tv:n på jobbet hade gått sönder så var det i princip omöjligt. Tur att det finns mobilen! Börjar nästan låta som Amanda... 

Ska strax möta upp Jennie, var egentligen meningen att vi skulle gå till Konsum och köpa något gott som man kan ha till film. Hade just lagrat med kläder och tänkte inviga min nya mössa men fick just ett samtal om att hon inte orkar gå och ska ta bilen istället! Lat!

Hörs senare


19/10

Nu har jag och Ida skrivit upp oss på en hemsida där man kan söka lägenhet osv. Men enda skillnaden är att man måste bo med andra personer också men det är ändå rätt okej. Hoppas bara på att man hamnar hos några roliga. Skulle vara hemskt att bo med folk som är typ över religiösa eller sitter med spruta i armen hela tiden! Tur att både Lisen och Jennie flyttar till England efter jul så man har någon backup. Nu måste vi bara hitta något jobb och det känns lite svårare. En musikaffär skulle vara grymt kul eftersom England har så bra band men jag är nöjd så länge som jag slipper the pole. Skulle iallafall vara riktigt roligt att fara iväg med Ida några månader. Ju närmare London desto roligare blir det!


19/10

Nu har jag hunnit städa rummet och fixat med alla lönepapper osv. Känner mig faktiskt rätt nöjd! Har även hunnit prata med min chef som jag har möte med 10/11. Väntar på några papper som hon har skickat men som jag inte fått ännu. Har även fått hem ett paket idag med mina efterlängtade kläder, tyvärr passade inte alla. Hade beställt en klänning från Nelly men den var alldeles för stor, jag såg ut som ett tält!Därför måste jag ringa tillbaka och byta till en mindre storlek. Usch, jag som har telefonskräck!

Annars så mår jag inte helt topp idag så jag har fått avboka bion ikväll med Lisen. Vi hade tänkt se "flickan som lekte med elden" vilket vi har planerat göra sedan den hade premiär men men...

Men nu ska jag ringa Jennie om våran trip på onsdag..


19/10

Ibland undrar man varför man är så jävla dum! Tänkte igår när jag målade naglarna att jag borde öppna ett fönster för att få bort den hemska lukten från bort-tagningen. Med tanke på att det redan var kallt i rummet så hade jag tänkt stänga efter 15 min men sedan ringde Roger och jag glömde självklart att stänga fönstret. Sedan var jag tvungen att snabbt hoppa in i duschen eftersom Jennie skulle dyka upp på 15 min och det var meningen att jag skulle bjuda henne på middag så det blev lite panik. Därefter så var kvällen igång och folket kom. I natt när jag kom hem så hade jag inte en tanke på att jag hade fönstret öppet. Det är först nu för cirka en halvtimme sen som jag upptäckte det eftersom det är först nu som jag sitter på mitt rum. Det är verkligen askallt! Tror seriöst att det är lika kallt ute som inne. Ni ska se min spegel som hänger bredvid fönstret! Jag går t.o.m runt i dun-jacka just nu och väntar på att elementet ska börja värma som jag just har ställt in på max. Tills dess kommer jag verkligen inte kunna somna eftersom det är rena döden att lägga sig under ett kallt täcke. Så nu sitter jag och väntar på att daybreak ska börja på 5:an. Fy fan!


19/10

Har för ett tag sedan kommit hem från Jennie. Vi for tidigare ikväll på konsum och köpte godis för att kunna gotta oss till ensam mamma söker! Sveriges största underhållning just nu! Annars så har dagen varit rätt sliten. Började med att jag vaknade av att låten miss you med adiam dymott började spela. Slängde iväg telefonen i golvet som jag tydligen alltid gör enligt Josse! Iallafall så fortsatte den ringa så jag blev tvungen att svara till sist. Det var Jennie som undrade hur jag mådde efter gårdagen!

Det blev en lyckad kväll som började hemma hos mig med för-fest. Det blev jag, jennie, elin, micke, nicke, gustav, david och andré. Sedan drog vi vidare till krogen krogen. Där mötte man på en massa roligt folk och såg många idioter som körde halloween lite väl tidigt. Känns som att det börjar bli nya X3M! Efteråt så körde iallafall Lidas oss med sin buss till max, fick stå i kö i 45 min! Men det var det värt än om jag egentligen röstade på subway. Att killar aldrig kan ge med sig! Iallafall så blev jag ensam tjej i bilen hem med en massa killar som sjöng till varenda låt på radion. Somnade inte förens 07:00 imorse och vaknade med huvudvärk men det var det helt klart värt! Tack för en bra kväll.

Nu ska jag ringa Josse, sedan ska jag fortsätta se Benjamin Button!

Godnatt & sov så gott


Im back!

Tredje gången gillt kanske man ska säga. Nu är det sista gången jag testar att skriva en blogg, brukar inte finnas något att skriva om men vi får se hur länge den här lever.

Jag har iallafall hunnit ta studenten och jobbar nu som personlig assistent tills det blir att fara och resa något år före det blir skolbänken igen! Har iallafall hittat en lägenhet nu på G.backa men är inte helt övertygad om jag ska ta den eller inte, känns som att det är för långt ifrån centrum. Men jag har iallafall hunnit kolla ut möbler och sådant men det är verkligen inte roligt, helst inte när man betalar allt själv. Fick höra ett antal gånger att jag var den värsta tänkbara människan att handla sådana saker med, därför ska jag låta er slippa mig eftersom nu ska jag ta med mamma istället! Samtidigt är G.backa nära Josse vilket är bra på onsdagar då vi har date kl. 20:00 då bonde söker fru börjar. Kunde de inte tagit med någon som Peter från förra året? jag vet att han var bög men ögon-godis är aldrig fel! 

Men nu ska jag börja ta mig i säng. Har jobbat natt så jag måste sova ett tag om jag ska orka med ikväll. Ser ut som att det blir förfest hos mig och sedan utgång med folket.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0